Стратегії експорту: трейдинг і логистика 2019

IV Конференція

СТРАТЕГІЇ ЕКСПОРТУ. ТРЕЙДИНГ I ЛОГІСТИКА

Презентація функціонала порталу Transithub, приклади формування “живих” маршрутів а також про підхід компанії Кернел до організації процесів логістики, розповість Михайло Кравченко, керівник відділу забезпечення рухомим складом компанії KERNEL.

kravchenko-mihail Одним і чи не самим головним критерієм відвантаження і доставки продукції є своєчасність, виконання замовлень чітко в зазначені терміни. Українські виробники зіткнулися з проблемою відсутності розподілу вагонів на повагонні відправки після впровадження нововведень з питань перевезення вантажів АТ “Укрзалізниця”.

В Україні до недавна практикувалися лише маршрутні відправки. KERNEL взяв на себе ініціативу у вирішенні цього питання, розробив та запустив унікальний портал Transithub, мета якого – в режимі онлайн інформувати учасників ринку щодо логістики перевезень компанії KERNEL з метою формування спільних маршрутів.

За словами керівника відділу забезпечення рухомим складом KERNEL Михайла Кравченка, за допомогою порталу компанія планує збільшити оборот вагонів та спростити логістику як собі, так й іншим учасникам ринку.

Під час IV Конференції “Стратегії експорту. Трейдинг та логістика”, 8 лютого, Михайло Кравченко наглядно презентує функціонал програми та приклади формування “живих” маршрутів, також розповість про ефективність та здійснить короткий економічний розрахунок прикладу ступінчатого маршрута.

Новости мероприятия

Голова правління Асоціації “Український логістичний Альянс”, Володимир Іващук розповість про принципи об’єктивного індексу клієнтоорієнтованості “Укрзалізниці”, наявну модель ринку залізничних вантажних перевезень, та про пілотний проект-“ProZorro.Продажі

Про ризики для фрахтувальників в портах чорноморського регіону та Середземномор’я та шляхи їх мінімізації розповість старший юрист компанії Interlegal Катерина Гадецька

Рекордний експорт – нові виклики. Підсумки 2018. Виклики та можливості 2019, про це та багато іншого розповість 8 лютого Іван Черевко, керівник компанії Cardiff Commodities SA

Презентація функціонала порталу Transithub, приклади формування “живих” маршрутів а також про підхід компанії Кернел до організації процесів логістики, розповість Михайло Кравченко, керівник відділу забезпечення рухомим складом компанії KERNEL.

Про переваги та недоліки впровадження “Єдиного вікна” на митниці, а також реальні кейси розповість Генеральний директор Асоціації міжнародних експедиторів України, Віктор Берестенко.