Стратегії експорту: трейдинг і логистика 2019

IV Конференція

СТРАТЕГІЇ ЕКСПОРТУ. ТРЕЙДИНГ I ЛОГІСТИКА

Про ризики для фрахтувальників в портах чорноморського регіону та Середземномор’я та шляхи їх мінімізації розповість старший юрист компанії Interlegal Катерина Гадецька

gadetskaya-ekaterina Всім відомо, що ризик – невід’ємний супутник торговельної діяльності. Більше того, з того часу як товар стає вантажем та прямує до покупця, ризики зазвичай стають подвійними.

Вести діяльність в умовах турбулентності, напевно, неможливо, але мінімізувати ризики завжди під силу. Головна зброя в цій справі: глибоке розуміння специфіки міжнародної торгівлі, морських перевезень та вчасний аналіз ситуації.

Катерина Гадецька розповість про основні труднощі, з якими стикаються фрахтувальники в портах Чорного та Середземного морів. Багаторічна практика Interlegal та офіси в країнах Чорного моря дають змогу навести актуальні приклади складних ситуації, які можуть трапитись як у портах навантаження, так і вивантаження. Катерина наведе приклади таких ситуацій в портах Румунії, України, Італії, Туреччини, Марокко та інших країн.

Серед основних ризиків, про які йтиме мова під час виступу:

• Особливості визначення кількості та якості товару;

• Ризики, пов’язані із використанням окремих положень чартерів;

• Географічні особливості портів країн Чорного моря;

• Особливості законодавства окремих країн щодо вимог для дозволу на вивантаження, приймання зернових вантажів.

Окрім того, 8 лютого, на конференції “Стратегії експорту. Трейдинг та логістика”, Катерина надасть 10 порад фрахтувальникам, які мають бажання здійснювати міжнародну діяльність захищено та передбачувано. Буде дуже корисно та інформативно! Чекаємо Вас в Київському Гольф Центрі!

Новости мероприятия

Голова правління Асоціації “Український логістичний Альянс”, Володимир Іващук розповість про принципи об’єктивного індексу клієнтоорієнтованості “Укрзалізниці”, наявну модель ринку залізничних вантажних перевезень, та про пілотний проект-“ProZorro.Продажі

Про ризики для фрахтувальників в портах чорноморського регіону та Середземномор’я та шляхи їх мінімізації розповість старший юрист компанії Interlegal Катерина Гадецька

Рекордний експорт – нові виклики. Підсумки 2018. Виклики та можливості 2019, про це та багато іншого розповість 8 лютого Іван Черевко, керівник компанії Cardiff Commodities SA

Презентація функціонала порталу Transithub, приклади формування “живих” маршрутів а також про підхід компанії Кернел до організації процесів логістики, розповість Михайло Кравченко, керівник відділу забезпечення рухомим складом компанії KERNEL.

Про переваги та недоліки впровадження “Єдиного вікна” на митниці, а також реальні кейси розповість Генеральний директор Асоціації міжнародних експедиторів України, Віктор Берестенко.