Комбикорма. Качество и эффективность 2018

Аграрная конференция

КОМБИКОРМА. КАЧЕСТВО И ЭФФЕКТИВНОСТЬ

Аграрна конференція Комбікорма. Якість та ефективність. Блок II “Інновації та технології в кормовиробництві”

Попередні спікери виявились такими популярними, що було важко вгамувати публіку і вчасно почати наш другий блок конференції “Інновації та технології в кормовиробництві”. Організаторські здібності модератора цього блоку Віктора Тимченка, президента Української асоціації виробників та переробників сої захоплюють. Блок відкрив Віктор Дмитроц, директор з виробництва компанії ТОВ “ПВІ-Україна”, яка є часткою компанії Przedsiebiorstwo Wdrozeniowo-Innowacyjne (PWI) Andrzej Bogdanowicz (Польща), яка є власником торгвої марки DOSSCHE. Він розповів про столітній досвід фірми-засновника і про те як на його основі було розпочато випуск продукції вже й в Україні лише з використанням імпортованої високотехнологічної полікомпонентної сировини та високоякісної сільськогосподарської продукції провідних вітчизняних виробників.

Наступне слово підхопив другий спікер блоку Ярослав Бардін, директор НПО “Укрсорго”, з темою виступу “Комбікорм з сорго для годування сільськогосподарських тварин”. Почав свій виступ із запитання: сорго чи кукурудза? Що виграють тваринники, якщо замінять кукурудзу на сорго? Пригадали про торговельну війну США з Китаєм і про те місце, яке в цьому конфлікті може зайняти Україна. А чи знали Ви, що сорго може стати справжньою знахідкою для засушливих Південних регіонів? Наступне підняте питання: чи заробляє Україна на зерні? Відповідь – ні! Хочете дізнатися чому? Приходьте на наші конференції ) Закінчив виступ наш спікер запрошенням присутніх до себе на поле, тоді все стане зрозумілим й говорити вже не буде про що! Після черги запитань та відповідей на них слово взяв модератор блоку Віктор Ткаченко з доповіддю “Байпаспродукти – нові напрямки в системі виробництва кормів для ВРХ”. Його слово підхопив останній спікер блоку Леонід Подобєд, доктор с/г наук, професор, завідувач відділом годування, фізіології тварин та кормовиробництва Інституту Тваринноведення НААН. Його виступ почався сумною тезою: “Населення землі зростає! Маю питання – чи зможуть наші нащадки через 50 років дозволити собі споживати молоко, яйця, м’ясо? То будуть часи, коли людина почне конкурувати з тваринами за їжу. Курка, свиня, корова – вони всі також споживають зерно. При цьому посівні площі скорочуються, а потреби лише зростають. Виграє лише той, хто зможе бути ефективним”. Його емоційний виступ викликав надзвичайний інтерес. Публіка не хотіла його відпускати навіть жертвуючи смачним і таким бажаним обідом )

Новости мероприятия

14 августа 2018 г. в Киеве пройдет конференция “Комбикорма. Качество и эффективность”, организованная компанией “ПроАгро Груп”

Аграрна конференція “Комбікорма. Якість та ефективність”

Аграрна конференція Комбікорма. Якість та ефективність. Блок III “Робота над якістю та безпечністю комбікормів”

Аграрна конференція Комбікорма. Якість та ефективність. Блок II “Інновації та технології в кормовиробництві”

Аграрна конференція Комбікорма. Якість та ефективність. Блок I “Ефективність і контроль виробника і споживача кормів”

Универсальность премиксов – это маркетинговый ход производителей”, – считает Сергей Савчук главный технолог ТМ Kormil

“Переход животноводческих хозяйств на ферментированные рапсовые и соевые шрота приведет к отказу от антибиотиков и увеличит производственные показатели”, – Борис Скиба, директор “Европейский Протеин Украина”

Производство комбикормов в Украине: реалии и перспективы