Комбікормовий Форум 2020

Комбікормовий Форум 2020

Про дієвий  інструмент для підвищення ефективності виробництва повнораціонних комбікормів на “Комбікормовому Форумі 2020”

На сьогоднішній день виробники м’яса сільськогосподарських тварин та птиці прагнуть підвищити показники виробництва (коефіцієнт конверсії корму, середньодобовий приріст, швидкість росту, індекс продуктивності, тощо). Покращення показників вирощування свиней та птиці на м’ясо вимагає великих потреб у обмінній енергії. Ці потреби можна забезпечити лише за рахунок введення рослинних або тваринних жирів у комбікорм.

DIGEST FAST – є біологічною поверхнево-активною кормовою добавкою, що призначена для використання в годівлі моногастричних тварин та птиці з метою підвищення ефективності використання жиру і скорочення витрат на повнораціонні комбікорми.

Поєднання фітоемульгатора та рослинних екстрактів у формі кормової добавки допомагає організму сільськогосподарських тварин та птиці ефективно засвоювати жири та покращує роботу печінки та нирок, при цьому гарантує безпеку використання у складі комбікормів. Були проведені численні науково-господарські досліди по вивченню впливу застосування фітоемульгатора DIGESTFAST в годівлі сільськогосподарської птиці.

Інноваційна компанія “ATH Company“, що динамічно розвивається в сфері ветеринарного і зоотехнічного забезпечення на ринку України – ексклюзивний, офіційний представник на ринку України іспанської компанії “Liptosa“.

Про дієвий інструмент для підвищення ефективності виробництва повнораціонних комбікормів розповість 26 березня учасникам “Комбікормового Форуму 2020” Олег Осіпенко, кандидат сільськогосподарських наук, технічний консультант ТОВ “Компанії “Агротрейдхім””.