Аграрная HR-конференция 2018

IV ежегодная

АГРАРНАЯ HR-КОНФЕРЕНЦИЯ

Про автоматизацію робочого часу управлінця розповість директор департаменту з управління персоналом “Укрлендфармінг” Наталія Романенко

Час – один з ресурсів менеджера, який не відновлюється. Навіть при гармонійному розподілі стратегічних, тактичних та оперативних задач управління менеджери різних рівнів перевантажені. За результатами опитування з кожної сотні керівників тільки одному вистачає робочого часу для вирішення усіх питань.

Задля пошуку оптимального варіанту розподілу часу, постійно треба шукати шляхи оптимізації витрати робочого часу управлінця.

Як впровадити електронний документообіг в компанії: етапи впровадження, загальні проблеми та типові помилки? Паперовий чи електронний документообіг: або як знайти час на чашку кави в Карпатах, розповість директор департаменту з управління персоналом групи компаній найбільшого сільськогосподарського підприємства України “Укрлендфармінг” Наталія Романенко.

Про автоматизацію HR-процесів і які переваги для HR-менеджера з являються після впровадження автоматизованого електронного документообігу, розповість голова Правління Company Group ” Center ECM” Олішевська Олена, на IV Аграрній HR- конференції 22 листопада.

Новости мероприятия

22 листопада група компаній “ПроАгро Груп” провела IV Аграрну HR-конференцію, на якій зібрались HR – експерти аграрної галузі.

Про особливості застосування маркетингових інструментів для підтримки позитивної репутації роботодавця, розповість директор з персоналу та комунікацій ТОВ “Сігнет Холдинг” Ольга Дядечко.

Про сучасні IT-рішення для управління персоналом, про процесний підхід розповість провідний аналітик компанії “ІН-АГРО” Максим Хоменко.

Про комплексні мотиваційні програми в агрокомпанії розповість Директор з управління персоналом групи компаній “Агропросперіс” Людмила Горова

Про автоматизацію робочого часу управлінця розповість директор департаменту з управління персоналом “Укрлендфармінг” Наталія Романенко

22 ноября 2018 г. в Киеве пройдет четвертая ежегодная Аграрная HR-конференция