Аграрні інновації 2018

Конференція

АГРАРНІ ІННОВАЦІЇ 2018

Система телеметрії: на яких етапах агро виробництва використовується та які процеси стало можливим контролювати, розповість Василь Кузів, директор департаменту систем контролю та диспетчеризації Укрлендфармінг.

Без використання систем телеметрії в сучасних реаліях с/г виробництва не може обійтися жодне с/г підприємство.Адже саме інформація з Систем дає чітке розуміння того, що відбувається безпосередньо у полі.

Окрім чіткого розуміння кількостісті зроблених гектар та витраченого палива зараз є можливість розуміти якість виконання технологічних операцій (наскільки глибока оранка, чи вірна швидкість при виконанні агротехнологій, чи сприятливі погодні умови для прикладу сила вітру під час внесення ЗЗР).

Окремим пунктом слід зазначити збереження ТМЦ, які використовуються при вирощуванні культур.

Крадіжка палива мабуть найпоширеніший вид зловживань, з яким стикнувся кожен власник с/г підприємств >2000 га, також нерідко доводиться чути, що зловживання торкаються посівного матеріалу та мінеральних добрив. Проте пік зловживань мабуть варто відвести на процес комбайнування та перевезення врожаю з поля на елеватор.

“Коли у полі працює 30 комбайнів, на краю поля стоять 30-60машин чекаючи завантаження, відслідкувати рух урожаю від комбайна до елеватора здається питання нереальним, проте в Укрлендфармінг ми розробили власне програмне забезпечення, ТЕТРА, яке дозволяє відслідковувати абсолютно всі процеси з технікою, яка використовується з процесі збору врожаю,” розповів директор департаменту систем контролю та диспетчеризації Укрлендфармінг, Василь Кузів.

Більш докладно про те, на яких етапах сільськогосподарських операцій використовується та які процеси агро операцій у полі дає можливість контролювати система телеметрії? Як забезпечувати інформування по темпах виконання завдань, а також як система телеметрії допомагає зберегти ТМЦ та врожай розповість Василь Кузів, директор департаменту систем контролю та диспетчеризації Укрлендфармінг, 18 грудня на конференції “Аграрні інновації 2018”

Новости мероприятия

Віталій Бєлєнков, технічний директор “Глобал ГІС”, 18 грудня розповість про інноваційні інструменти для ефективного управління земельним банком

За якою технологією виробництва та відбору насіння майбутнє рослинництва, розповість Леонід Фадеєв, вчений, кандидат технічних наук, доцент, директор компанії “Завод “Фадеєв Агро”.

Про супутниковий моніторинг як інструмент прозорого управління земельними ресурсами розповість 18 грудня проф. Наталя Куссуль, заступник директора Інституту космічних досліджень НАНУ-ДКАУ

Система телеметрії: на яких етапах агро виробництва використовується та які процеси стало можливим контролювати, розповість Василь Кузів, директор департаменту систем контролю та диспетчеризації Укрлендфармінг.

В рамках конференції “Аграрні інновації 2018” провідні агровиробники представлять кейси впровадження технологій точного землеробства

Як підвищити ефективність контролю за діяльністю господарства та не збільшувати штат керівників середньої ланки – 18 грудня кейс від директора з розвитку ТОВ “НІКДАРІЯ” Євгена Харлана

Як отримати рекордну врожайність сорго? – 18 грудня Ярослав Бардин поділиться секретами інноваційних підходів до вирощування

18 грудня у Києві відбудеться конференція “Аграрні інновації 2018”