Конференция специалистов по закупкам 2018

IV Аграрная

КОНФЕРЕНЦИЯ СПЕЦИАЛИСТОВ ПО ЗАКУПКАМ

Із приходом інновацій з агросектору не зникли шахраї і невиконання зобов`язань

tkhorovsky_maxim

Інновації проникають у процеси аграрного ринку. Компанії покращують процедури закупівель, розвиваються в сторону діджиталізації, будують стратегії. Завдяки цьому аграрні компанії працюють дедалі ефективніше і покращують ринкові позиції. Водночас багато з них досі страждають від шахраїв або невиконання договірних робіт.

Зіткнутися з подібним може кожен, але з меншими втратами або й без них залишиться тільки той, хто знає, як мінімізувати ризики. Про це розповідатиме один із спікерів четвертої щорічної Конференції спеціалістів із закупівель Максим Тхоровський, експерт правової групи “Коларес”.

Максим – провідний спеціаліст із вирішення судових суперечок. Його доповідь “Правове супроводження закупівельної діяльності в сучасних реаліях” – це витяг із багаторічного досвіду.

На нашій конференції експерт розповість про те, як правильно діяти на кожному етапі роботи із контрагентом: як перевірити контрагента, як обрати ефективну договірну стратегію та як забезпечити виконання договірних зобов’язань.