Конференция специалистов по закупкам 2018

IV Аграрная

КОНФЕРЕНЦИЯ СПЕЦИАЛИСТОВ ПО ЗАКУПКАМ

Cтворення та реформування системи закупівель і тендерів – досвід Agromino

Тендерні закупівлі – популярна тема як в аграрному, так і на інших ринках. Приклади лідерів ринку привертають увагу, але багатьом здається, що це занадто складно впроваджувати, або ж це ефективно працюватиме лише у великих компаніях.

Насправді останнім реформувати свої системи складніше, ніж невеликим компаніям. Економію ж отримати може кожен незалежно від об`ємів закупівель. Тому боятися таких реформ не варто – варто вчитися у тих, хто пройшов цей шлях і отримав бажаний результат.

Саме про успішний досвід реформування системи закупівель розповість 14 червня на четвертій щорічній Конференції спеціалістів із закупівель Сергій Гаврилюк, заступник директора із комерційної діяльності Agromino.

Agromino – датська компанія з земельним фондом в Україні 47 тис. га та елеваторами потужністю 89 тис. тонн. Спеціалізація компанії: зернове виробництво, виробництво молока і торгівля сільськогосподарськими культурами.

– І скільки ж це буде коштувати?

– Це безкоштовно!

– Звучить дорогувто.

Так звучить тема доповіді Сергія, під час якої він поділиться кейсом Agromino, як пройти процес реформування системи закупівель і тендерів та виграти від цього.