Конференція фахівців із закупівель 2019

V аграрна

Конференція фахівців із закупівель

Діджиталізація агрозакупівель: як швидко та ефективно купувати через електронний майданчик

У діджиталізації, як і у кожній справі, є свої секрети успіху та “підводні камені”, котрі можуть стати несподіваним сюрпризом на шляху до успіху.

Такі деталі можна почути лише від найдосвідченіших спеціалістів, котрі пройшли чималий шлях та мають відповідний досвід у своїй справі.

Саме таким спеціалістом є Наталія Ковальова – керівник проекту комерційних торгів Zakupki.prom.ua. Завдяки своєму безцінному досвіду вона може поділитись з аудиторією всією інформацію та відповісти на питання, які виникатимуть у слухачів.

Тема доповіді Наталії Ковальової на V аграрній Конференції фахівців із закупівель, яку Група Компаній “ПроАгро Груп” проведе в Києві 25 червня, звучить як “Діджиталізація агрозакупівель. Як швидко та ефективно купувати через електронний майданчик”.

Під час свого виступу вона більш детально розповість про можливості електронного майданчику, розгляне його як інструмент для економії часу та ресурсів компанії, а відповідно – підвищення її ефективності. Також учасники конференції зможуть ознайомитись з варіантами електронних закупівель та видами товарів, які можна через них купити.

Доповідь буде цікава як закупівельникам, які безпосередньо залучені до процесу, так і керівникам та співробітникам компаній, які зацікавленні в підвищенні ефективності роботи та збільшенні прибутку.