Конференція фахівців із закупівель 2019

V аграрна

Конференція фахівців із закупівель

Підвищення ефективності закупівлі енергоносіїв може суттєво покращити економічні показники агрокомпанії

Геннадій Кобаль, директор і засновник EXPRO CONSULTING25 червня в Києві пройде Конференція фахівців із закупівель в аграрній сфері. Провідна консалтингова компанія в сфері енергетики EXPRO разом з групою компанійПроАгро Груп” вперше організовують окрему сесію присвячену закупівлі енергоносіїв.

Загальновідомо, що дизпаливо, бензини, природний газ, електроенергія та скраплений газ складають левову частку витрат аграрних компанія. Тому підвищення ефективності закупівлі енергоносіїв може суттєво покращити економічні показники підприємства.

Водночас ринок енергоносіїв в Україні перебуває в стані глибокої трансформації з 1 березня розпочав роботу ринок добового балансування природного газу, а з 1 липня вводиться ліцензування на зберігання та транспортування нафтопродуктів, запрацює “новий ринок” електроенергії. Для споживача, зокрема аграрних компаній, це означає не тільки ускладнення адміністрування та планування споживання, а й нові можливості при укладенні угод. Хто краще підготується до змін, той зможе отримати зиски від реформ.

Окремо слід згадати невизначеність на ринку постачання дизельного пального. Обмежені можливості українських виробників дизеля та перманентні проблеми постачання ресурсу з Росії та Білорусі створюють загрози для стабільного забезпечення споживачів. Питання дефіциту дизпалива та його ціна – ключові питання, що цікавлять ринок.

Що ми пропонуємо? По-перше, ми підготували доповіді по кожному з напрямків, кожному виду енергоносіїв: електроенергія, природний газ, дизпаливо/бензини.

По-друге, у якості спікерів ми запрошуємо провідних експертів та компетентних представників реального бізнесу з досвідом та успішними кейсами.

По-третє, жива дискусія з найбільш гострих та проблемних питань у сфері енергетики.

Це та багато іншого важливого і цікавого можна дізнатися 25 червня на Конференції фахівців із закупівель в аграрній сфері. Приєднуйтесь!