Ризики та протидія шахрайству 2019

V Конференція

Ризики та протидія шахрайству 2019

Побудова багаторівневого захисту аграрного бізнесу на конференції “Ризики та протидія шахрайству 2019”

Аграрні компанії можуть потерпати від різних видів шахрайства. До того ж, це шахрайство може відбуватись як і з боку сторонніх осіб, так і з боку працівників компанії.

Серед популярних способів шахрайства – різноманітні крадіжки, фальсифікація документації, маніпуляції з цінами і якістю агропродукції, злодійські та хабарницькі схеми під час її закупівлі тощо. Крім цього, українські аграрії все частіше зустрічаються з рейдерським захопленням, самостійно впоратись із яким – практично неможливо.

Для того, щоб не стати жертвою шахрайства, агропідприємствам слід впроваджувати системний підхід до виявлення шахрайських схем і не уникати звернень по допомогу до фахівців.

Про можливі способи шахрайства та ефективні заходи протидії їм, а також про те, як збудувати ефективну систему багаторівневого захисту аграрного бізнесу на V Конференції “Ризики та протидія шахрайству 2019”, яку Група Компаній “ПроАгро Груп” проведе 16 квітня 2019 року, розповість керівник практики кримінально-правового захисту аграрного бізнесу Юридичної Компанії Revealing Information Юрій Ярецький.

Юрій Ярецький – експерт у сфері захисту від недружніх поглинань, рейдерства та захисту прав потерпілих у кримінальних справах. Він має великий досвід в розробці алгоритмів усунення ризиків втрати бізнесу, захисту від корупційних дій судових органів та протидії шахрайським схемам.

Revealing Information – це всеукраїнське юридичне об’єднання експертів широкого спектру, що надає послуги по захисту прав потерпілих від будь-яких видів правопорушень, шахрайства та бандитизму. Послуги компанії включають не лише юридичну підтримку бізнесу, а й аналітично-інформаційну та розшукову діяльність, заходи безпеки з протидії рейдерству, супровід клієнтів в кримінальних, господарських і цивільних спорах.