Елеватор 2019

Конференція

ЕЛЕВАТОР - 2019

Ера елеваторів без персоналу – кейс від KMZ Industries в рамках конференції “Елеватор 2019”

kmz Штучний інтелект, машинне навчання, хмарні сервіси, алгоритмізація процесів людської життєдіяльності це вже сьогодення. Синергія різних знань для вирішення задач автоматизації приводить до того, що у виробника послуг з автоматизації вже більше рішень, ніж необхідно для елеваторного бізнесу. Ми вже пропонуємо рішення, в яких програма обробляє дані і пропонує варіанти рішень. Людина вже не приймає рішення щодо вибору маршруту, обробки даних по термометрії, створення силосної дошки і багатьох інших процесів на елеваторі.

Про рішення від KMZ Industries по автоматизації елеваторного комплексу 25 січня в рамках конференції “Елеватор 2019” розповість Олексій Ломакін, начальник відділу автоматизації і електрифікації KMZ Industries.

KMZ Industries – провідний постачальник комплексних рішень для зберігання та обробки зерна в Україні. Компанія проектує, виробляє та монтуєо як широкий асортимент продукції, яка серійно виготовляється, так і нестандартне обладнання під індивідуальні вимоги клієнта. Виробничі потужності компанії знаходяться в м. Карлівка Полтавської області (Карлівський машинобудівний завод). Підприємство обладнане комплексом європейського, японського та американського обладнання, до складу компанії входять конструкторське бюро й монтажний підрозділ.

KMZ Industries виробляє:

  1. Силоси на пласкому на конусному дні, ємкістю зберігання до 18 000 т, діаметром до 32 м;
  2. Зерносушарки Brice-Baker та ДСП потужністю до 300 т/г;
  3. Транспортне обладнання (норії до 1 000 т/г; ланцюгові транспортери до 500 т/ч; гвинтові транспортери до 200 т/г; стрічкові конвеєри до 1 500 т/г);
  4. Сепаратори потужністю до 200 т/г по попередній очистці;
  5. Допоміжне обладнання (самопливне обладнання, рейкові засувки, засувки борошнопроводів, перекидні клапани). Універсальність та конструктивні особливості елементів дозволяють швидко на якісно здійснювати монтаж та заміну деталей, що зношуються в процесі експлуатації.

В активі KMZ Industries тисячі реалізованих проектів по зберіганню та обробці зерна в Україні, Молдові, Білорусії, Казахстані, Росії, країнах Прибалтики та Близького Сходу.

Поспішайте зареєструватися на конференцію “Елеватор 2019” і отримаєте можливість дізнатися про інноваційні рішення для оптимізації діяльності сучасного елеваторного комплексу!