Елеватор 2019

Конференція

ЕЛЕВАТОР - 2019

Новітні засоби очищення зерна – запорука ефективної роботи елеватора

olis В сучасних умовах господарювання значна частина зерна потрапляє на елеватори прямо з поля, що значно розширює вимоги до технології і техніки очищення. Досконалість та надійність очищення зерна забезпечує ефективне виконання усіх наступних транспортно-технологічних операцій: сушіння, зберігання, перевантаження і в цілому визначає роботу елеватора. Ми пропонуємо рішення, що дозволяють впевнено виконувати виробничі завдання у роботі з зерном будь-якого виду і будь-якої початкової кондиції при забезпеченні раціонального використання матеріальних та людських ресурсів.

Про рішення від компанії “ОЛИС” з технології та обладнання для очищення зерна 25 січня в рамках конференції “Елеватор 2019” розповість Микола Музика, начальник науково-дослідницького центру ТОВ “ОЛИС”.

ТОВ “ОЛИС” – провідний постачальник новітніх технічних рішень для переробки зерна. Компанія розробляє, виготовляє та впроваджує у виробництво обладнання для очищення зерна, обладнання для виробництва борошна і крупів, лабораторне обладнання з визначення якості зерна та зернопродуктів. Виробничі потужності компанії знаходяться у м. Одеса. Підприємство розташовано в нових, сучасних виробничих приміщеннях, оснащене передовими засобами виробництва та новітніми методами організації усіх процесів.

ТОВ “ОЛИС” виробляє:

  1. Барабанні та плоско-решітні зернові сепаратори продуктивністю до 400 т/год;
  2. Транспортне обладнання (норії; ланцюгові транспортери та гвинтові транспортери продуктивністю до 100 т/год);
  3. Комплекси різної продуктивності та окреме обладнання з переробки зерна пшениці, ячменю, вівса, гречки, проса, гороху, тощо у борошно та крупи;
  4. Лабораторне обладнання з визначення якості зерна та зернопродуктів.

За 14 років діяльності колектив компанії “ОЛИС” успішно реалізував сотні проектів різної складності в Україні та по за її межами.

Реєструйтеся на конференцію “Елеватор 2019” і дізнавайтеся з перших вуст сучасні технологічні рішення для очищення зерна від компанії “ОЛИС”, а також отримайте можливість особисто поспілкуватися з експертами заходу!