Елеватор 2019

Конференція

ЕЛЕВАТОР - 2019

25 січня під час конференції “Елеватор 2019” Вадим Турянчик розповість про практичні аспекти впровадження системи НАССР на елеваторі

turyanchik-vadim Відповідно до чинного законодавства України, восени 2018 року українські елеватори мали впровадити систему НАССР. Нагадаємо, НАССР – це система аналізу ризиків. Однак, незважаючи на велику кількість інформації про систему у медіа-просторі, питань, особливо щодо практичного впровадження НАССР на елеваторі залишається ще багато.

25 січня в рамках конференції “Елеватор 2019” радник президента Української зернової асоціації з питань харчової та кормової безпеки Вадим Турянчик розповість про практичні аспекти впровадження системи НАССР на елеваторі. Зокрема, під час свого виступу фахівець розповість про послідовність впровадження системи, небезпечні фактори поширені в зерновій продукції (біологічні, хімічні та фізичні) тощо.

“Впровадження системи НАССР має також ряд переваг. Окрім виконання діючого законодавства та вимог клієнтів, впровадження цієї системи контролю ризиків створює репутацію та підвищує довіру до продукції, що виробляється/зберігається, підвищує інвестиційну привабливість та дозволяє виходити на нові чи розширювати існуючі ринки збуту, підвищує конкурентоспроможність продукції. Ще однією вагомою перевагою впровадження системи НАССР є зниження кількості рекламацій за рахунок забезпечення стабільної якості та безпечності продукції”, – зазначає В.Турянчик.

Також під час свого виступу експерт зосередить увагу і на труднощах впровадження системи НАССР на елеваторі та надасть практичні рекомендації з їх подолання.

Реєструйтеся на конференцію “Елеватор 2019” та отримайте відповіді на свої питання від провідних фахівців галузі!