Елеватор 2019

Конференція

ЕЛЕВАТОР - 2019

Автоматизація в лабораторному контролі – технологічні рішення від HLR під час конференції “Елеватор 2019”

netesa-taras Автоматизація процесів на підприємстві дозволяє не лише підвищити його продуктивність, а й уникнути впливу на результат такого фактору ризику як людський чинник. Особливо це необхідно під час проведення лабораторних аналізів, в тому числі й на елеваторних комплекс.

Керівник продуктового напрямку контролю якості та харчових продуктів компанія “ХІМЛАБОРРЕАКТИВ” Тарас Нетеса під час конференції “Елеватор 2019” представить комплексні рішення з автоматизації лабораторного контролю для галузевих лабораторій.

Компанія була заснована в 1995 році. Сьогодні асортимент HLR – це близько 300 000 найменувань продукції. Клієнтам доступні всі складові комплексного вирішення: меблі, лабораторне обладнання, хімічні реактиви та посуд. З кожним клієнтом в HLR працює персональний менеджер і команда галузевих експертів, які знають завдання, методики і новинки галузі.

Дізнатися більше про особливі рішення від компанії HLR можна ставши учасником конференції “Елеватор 2019” яка відбудеться 25 січня 2019 року у м. Київ (Київський Гольф Центр).