Елеватор 2019

Конференція

ЕЛЕВАТОР - 2019

Як побудувати ефективний елеватор? – Успішні рішення від Variant Agro Build в рамках конференції “Елеватор 2019”

grushko Згідно даних аналітиків, станом на 2019 р. в Україні все ще відзначається дефіцит потужностей для зберігання зернових культур. А це означає, що найближчі кілька років на ринку АПК триватиме “бум” в будівництві елеваторів. Важливо пам’ятати, що, погоджуючи рішення про будівництво зерносховища, фермер починає цілий бізнес, який повинен буде приносити прибуток довгі роки. Не варто економити на якості, вибирайте постачальників обладнання та підрядників для будівництва правильно!

Про це знову поговоримо 25 січня 2019 р. на конференції “Елеватор 2019”. Директор Variant Agro Build Олексій Грушко в рамках заходу представить реалізовані у 2018 р. компанією проекти. “Ми запросили наших клієнтів, які розкажуть про досвід співпраці з нашою компанією і їх особистий досвід будівництва великих елеваторів. Також розповімо про плани розвитку Variant Agro Build на 2019”, – зазначає О.Грушко.

Variant Agro Build- українська металообробна компанія. Основний напрямок діяльності – виробництво устаткування будь-якої складності для агропромислового комплексу. Діяльність компанії орієнтована як на поставку обладнання для фермерських господарств, так і на роботу з проектними організаціями, які займаються комплексними роботами з проектування, постачання обладнання, будівництва та сервісного обслуговування в сфері АПК. Компанія зарекомендувала себе як надійного партнера. Серед клієнтів такі агрохолдинги як UkrLandFarming, Grain Alliance, UkrOliya, Astarta-Kyiv, Allseeds Black Sea та інші.

Беріть участь у конференції “Елеватор 2019” та дізнавайтеся про кращі рішення для Вашого елеваторного бізнесу від провідних фахівців галузі!