Головна Новини Події та анонси Ізраїльські agritech інновації їдуть в Україну

Ізраїльські agritech інновації їдуть в Україну

26 червня 2018 на зустрічі “Find your agritech. Ізраїль” у Києві будуть презентовані найцікавіші для української агрогалузі ізраїльські стартапи. Українські агрокомпанії зможуть знайти рішення для потреб свого бізнесу. Захід організований платформою Agrohub за підтримки Посольства Ізраїлю в Україні та Агроскоп Інтернешнл.

На зустріч запрошені ізраїльські стартапи Taranis, Sensilize, CropX, Netafim і ADAMA, чиї рішення перевірені на практиці та успішно імпліментуються.

В рамках “Find your agritech. Ізраїль” відбудуться виступи ізраїльських та українських експертів: Ольга Трофімцева, Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції; Елізавета Соловйова, Торговий Аташе Держави Ізраїль в Україні; Петро Мельник, виконавчий директор Agricom Group; Юлія Порошенко, засновник платформи Agrohub; Кирило Криволап, партнер “Civitta”, партнер Agrohub.

Окрім цього на учасників заходу чекає виступ глобального директора з інновацій Інституту Адізеса Ніра Бен Лаві. Він вперше виступить в Україні і розповість про методологію Системних Iнновацій. “Інновації – це не абстрактне поняття. Їхню ефективність можна виміряти. Для цього існує один єдиний критерій – повернення інвестицій. Тому я б радив 75% результатів корпоративних інновацій спрямовувати на підвищення продуктивності і оптимізація витрат, і тільки 25% – на розробку нових продуктів, послуг, рішень”, – ділиться своїм підходом Нір Бен Лаві.

У фіналі планують провести 5 коротких зустрічей для кожного стартапу у форматі спід-дейтингу.

Захід буде першим з низки зустрічей “Find your agritech”, які Agrohub планує провести з різними країнами.

Дата: 26 червня 2018 15:00 – 20:30

Місце: UNIT.City, Дорогожицька 3

Вартість участі у заході: 300 гривень

Придбати квиток можна за посиланням: http://goo.gl/sHf5q4

Щоб потрапити на подію необхідно зареєструватися та взяти з собою документ, що засвідчує особу.

Перегляди: 0