Головна Новини Події та анонси Реєстрація на безкоштовний вебінар “Розблокування податкових накладних і виведення з ризикових”

Реєстрація на безкоштовний вебінар “Розблокування податкових накладних і виведення з ризикових”

Юридична компанія “Winner” запрошує Вас та Ваших співробітників безкоштовно взяти участь у вебінарі на тему: “Розблокування податкових накладних і виведення з ризикових”. Вебінар відбудеться 18 червня 2020 о 16:00 в онлайн-формі. Посилання на трансляцію надійде на електронну пошту 17 червня.

Проблема блокування податкових накладних та віднесення підприємств до категорії ризикових наразі стоїть дуже гостро для спільноти підприємців. Юристи ЮК “Віннер” поділяться практичними порадами та звернуть увагу на деталі успішного захисту ваших прав під час блокування ПН/РК, які компанія отримала під час розблокування накладних близько тридцятьох підприємств.

Під час вебінару будуть розглянуті такі питання:

– Які податкові накладні та розрахунки коригування блокують.

– Як діяти платникові, якщо податкову накладну/розрахунок коригування заблокували: які документи надати, як довго триває процедура їх розгляду, реєстрація розблокованих документів.

– Хто подає документи для розблокування розрахунку коригування.

– Як оскаржити рішення комісії ДПС про відмову у реєстрації.

– Чи відображати заблоковані податкові накладні/розрахунки коригування у звітності.

– Відповідальність платників у разі зупинення реєстрації ПН/РК.

Спікер: к.ю.н., адвокат, керуючий партнер ЮК “Віннер” Ігор Ясько, який має багаторічний досвід роботи, зокрема в податковому праві і безпеці бізнесу.

Участь в онлайн-заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Перегляди: 1