Головна Новини Події та анонси Вже завтра в Черкасах стартує бізнес-конференція фермерів OKAGRO

Вже завтра в Черкасах стартує бізнес-конференція фермерів OKAGRO

Вже завтра в Черкасах відбудеться аграрна бізнес-конференція OkAgro на якій виступлять більше 20 аграріїв та приїдуть за знанням більше 300 учасників з усієї України.

Чого очікувати від заходу?

Ця бізнес-конференція цікава інноваційним підходом до підбору спікерів – керівників успішних господарств, які протягом 2 днів будуть ділитися своїм досвідом впровадження технологій, інновацій, управління господарством. Серед спікерів власники як малих та і великих господарств. Виступи будуть складатись з практичних кейсів та рекомендацій, які можна буде одразу впровадити у власне господарство.

Андрій Капріца, керівник ФГ “Флора А.А.” розкаже, як маючи 800 га можна застосовувати практично всі елементи точного землеробства, управляти лімітуючими факторами та використовуючи технології працювати без стресу.

Григорій Плічко, засновник ПП “Альтаїр” поділиться власним досвідом впровадження технологій диференційного внесення добрив, посівного матеріалу та як рахувати економіку переходу на такі технології.

Анатолій Грушецький, засновник ПП “Дніпро” виступить з темою “Транформація ПП “Дніпро” про те, чому вирішили змінюватись, з чого почали та до чого прагнуть.

Богдан Кривіцький, технічний директор агрохолдингу ІМК з темою “Виробничі інновації в ІМК: ефективно не значить складно”. Та ще 20 цікавих спікерів протягом 2 днів. А по завершенню виступів ви зможете особисто задати їм питання та поспілкуватись.

Окрема увага присвячена темі управління земельним банком. На OkAgro дадуть відповіді на питання як агробізнесу провести перевірку власного банку, навести лад з обліком та управлінням землею, які етапи земельного аудиту та що потрібно для його проведення.

Не обійшлось без гостей з-за кордону. На OkAgro завітає Євген Михайліченко, інструктор, розробник курсів в коледжі Olds, Canada і поділиться своєю філософією “Яким буде майбутнє сільського господарства?” та Всеволод Генін з Білорусі – співзасновник найпопулярнішої платформи для супутникового моніторингу полів та точного землеробства OneSoil і розкаже про “Зони продуктивності. Що це таке та як її використовувати”.

Чому варто відвідати OkAgro 2020?

  • OkAgro – це перша подія організована аграріями для аграріїв, в рамках якої керівники господарств діляться власним досвідом впровадження технологій, управління бізнесом без реклами про те, що дійсно працює.
  • На заході ви зможете познайомитися з аграріями, котрі слідкують за тенденціями, впроваджують технології та отримати велику підтримку від своїх колег.
  • Спробувати вчитися на чужих помилках, користуватись досвідом, який набули протягом багатьох років успішні господарства та спланувати свою стратегію розвитку на наступні роки.

На учасників чекають багато сюрпризів від організаторів – таємні спікери, цікаві практичні майстер-класи в режимі виступів, експо-зона, авто-містечко, зона відпочинку. А в перервах на каву та обід – зона нетворкінгу, розважальна програма та розіграші призів від учасників.

2020 рік був складним. Якщо ви хочете розширити коло знайомих успішних аграріїв, знайти нові рішення, які вже працюють і зарядитись на успішний сезон

Переходьте за посиланням та ставайте учасником OkAgro – www.okagro.com.ua, 380675554951

Перегляди: 0