Головна Новини Новини компаній У зерна з”явився конкурент

У зерна з”явився конкурент

Як повідомляє компанія “НІБУЛОН”, 21 квітня 2018 року з м. Кам’янське (Дніпропетровська обл.) до порту “Южний” несамохідним судном NBL-002 була транспортована перша партія українського металу ТОВ “Метінвест Шіппінг”. Усього до кінця цього тижня до порту “Южний” буде поставлено 16 тис. тонн металопродукції.

“НІБУЛОН” продовжує реалізацію масштабного інвестиційного проекту, мета якого довести обсяг перевезень річковим транспортом до 4 млн тонн на рік. Досягти цього показника компанія планує протягом найближчих двох років.

Перевезення водою, окрім зерна, інших вантажів (будматеріалів, металу, овочевої продукції тощо) – це лише питання часу, вже давно говорили в компанії “НІБУЛОН”.

Очікується, що переорієнтація перевезень металопродукції на судноплавні шляхи дозволить зняти навантаження з залізниці і скоротити дефіцит рухомого складу на українському ринку. Річкові ресурси – величезний потенціал нашої країни, який дозволяє не тільки оптимізувати логістику, але й істотно знизити собівартість вантажоперевезень.

Як вважають аналітики “ProAgro Group”, розширення номенклатури річкових перевезень, створить додаткову конкуренцію за фрахтування річкового транспорту компанії “НІБУЛОН”, незважаючи на те, що практично кожного місяця із заводського сліпу на воду спускається нове, більше за розмірами і складніше за комплектацією, судно, і в найближчі роки флот компанії складатиме 100 одиниць.

Перегляди: 1