Головна Новини Новини компаній Компанія Vaderstad презентує нову модель сівалки Tempo L 24

Компанія Vaderstad презентує нову модель сівалки Tempo L 24

Компанія Vaderstad презентує нову сівалку точного висіву Tempo L 24. З шириною міжряддя 450 та 508 мм, Tempo L 24 – це найбільша високошвидкісна сівалка точного висіву для цукрових буряків та ріпаку на сьогоднішній день.

Сівалка Vaderstad Tempo, яка встановила світовий рекорд, відома тим, що поєднує в собі високу продуктивність та надзвичайну точність сівби. Зараз модельний ряд сівалок Tempo розширюється і ми представляємо нову сівалку Tempo L 24, – розповів Матіас Ховнерт віце-президент з продажу та маркетингу компанії Vaderstad, та додав:

– Сівалку Tempo L 24 доцільно застосовувати для точної сівби дрібнонасіннєвих культур, таких як ріпак та цукровий буряк.

Tempo L 24 має 24 висівних секції та доступна з шириною міжряддя 450, 457, 500 чи 580 мм. Індивідуальні висівні бункери мають об’єм 25 літрів, до того ж сівалку можна обладнати сошниками та великим бункером для внесення добрив місткістю 5000 літрів.

– Завдяки висівному пристрою сівалки Tempo та запатентованій системі висіву PowerShoot кожна насінина отримує однакові умови для проростання за будь яких умов. PowerShoot повністю контролює переміщення насіння – від висівного пристрою до сім’яложа, через що вібрації чи схили не впливають на точність висіву насіння. Таким чином, сівалка Tempo забезпечує неперевершену точність висіву на дуже високій швидкості, – додає Маттіас Ховнерт.

Нова Tempo L 24 презентована в Канаді на виставці Farm Progress Show в червні. Серійне виробництво сівалки розпочнеться в листопаді 2018 року.

Перегляди: 0