Головна Новини Новини компаній “Ольвія” запровадила систему електронного управління портом

“Ольвія” запровадила систему електронного управління портом

Стивідорна компанія “Ольвія” завдяки впровадженню системи електронного управління портом Е-Port на 34,4% прискорила оформлення вантажів.

Як повідомляє “ПроАгро” з посиланням на прес-службу компанії, реалізація проекту E-Е-Port була розпочата за ініціативою Міністерства інфраструктури України ще наприкінці 2015 року.

“У рамках реалізації пілотного проекту в ДП “СК “Ольвія” створено єдиний інформаційний простір, підвищено доступність інформації для прийняття рішень у реальному часі, забезпечено прозорість процесу роботи та підвищено виконавчу дисципліну, скорочено строки обробки. Були реалізовані інтеграційні процеси з боку оформлення вантажів, з боку інтеграції з Укрзалізницею. Таким чином, проект концепцію Е-Port вже реалізовано і система електронного управління вже функціонує всередині конкретно взятого порту”, – розповів керівник компанії Руслан Олейник.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив про те, що Мінінфраструктури масштабує по всій морській галузі досвід “Ольвії”, що зробить діяльність інших морських портів більш прозорою та ефективною.

Перегляди: 1