Головна Новини Новини компаній “Росток-Холдинг” завершив сівбу озимої пшениці

“Росток-Холдинг” завершив сівбу озимої пшениці

Група “Росток-Холдинг” завершила сівбу озимої пшениці під урожай 2019 року.

Як повідомляє “ПроАгро” з посиланням на прес-службу компанії, господарства засіяли озиминою 9,2 тис. га. Частка озимої пшениці в структурі посівних площ групи сягне 16%.

За словами головного агронома “Росток-Холдингу” Юрія Лєбєдєва, всі поля були підготовлені до проведення осінньої посівної кампанії вчасно. Попри здорожчання матеріально-технічних ресурсів та затримку з постачанням мінеральних добрив сівбу озимих проведено в оптимальні строки, при цьому виконано всі технологічні операції.

“Щодо впливу погодних факторів, то цієї осені у господарствах нашого регіону відзначали подекуди низький запас вологи в ґрунті. Та вже сьогодні можна стверджувати, що рясні дощі, які випали на початку третьої декади вересня, суттєво поліпшили ситуацію”, – зауважив він.

Наразі господарства холдингу продовжують збирання пізньої групи культур.

Довідка. “Росток-Холдинг” – вертикально-інтегрована агропромислова група, що спеціалізується на вирощуванні та реалізації зернових культур, а також виробництві та продажу молока. Під контролем групи близько 60 тис. га. До групи також належать 5 тваринницьких ферм, 3 елеваторні комплекси та ряд торгових компаній.

Перегляди: 0