Головна Новини Новини компаній МХП планує придбати Perutnina Ptuj

МХП планує придбати Perutnina Ptuj

MHP SE, материнська компанія міжнародної агропромислової компанії МХП, планує придбати Perutnina Ptuj, вертикально інтегровану компанію в Піденно-Східній Європі.

Як повідомляє “ПроАгро” з посиланням на прес-службу компанії, МХП робить стратегічний крок з розширення діяльності, що принесе компанії додаткову вартість і посилить її позицію в якості глобального гравця.

“У свою чергу Perutnina Ptuj отримує стратегічного і довгострокового інвестора. Perutnina Ptuj володіє сильними брендами і значною часткою на ринку продукту з додатковою вартістю, і МХП готова підтримати дані позиції за допомогою інвестицій і подальшого розвитку їх в майбутньому”, – зауважили в МХП.

Також зазначається, що компанія має намір поліпшити якість виробничої бази (активів) Perutnina Ptuj, щоб відповідати високим стандартам ЄС.

“Дане співробітництво принесе пряму вигоду не тільки місцевим фермерам і співробітникам Perutnina Ptuj, але також позитивно вплине на галузь птахівництва в Балканському регіоні в цілому”, – додали в компанії.

Перегляди: 0