Головна Новини Новини компаній “Аграрний фонд” попереджає про появу шахраїв, які продають добрива від його імені

“Аграрний фонд” попереджає про появу шахраїв, які продають добрива від його імені

Співробітники ПАТ “Аграрний фонд” виявили факти шахрайських дій з боку ТОВ “Аграрний фонд”, яке використовує схожу назву і нібито продає мінеральні добрива, а натомість ошукує аграріїв.

Як повідомляє “ПроАгро” з посиланням на прес-службу компанії, ТОВ “Аграрний фонд” пропонує агровиробникам добрива, просить перерахувати аванс у розмірі 50% від загальної вартості товару, однак добрива не поставляє.

Зокрема, такий випадок зафіксовано у Дніпропетровській області. Усі матеріали справи передані до Національної поліції України.

ПАТ “Аграрний фонд” просить агровиробників бути уважними з вибором компаній, які продають мінеральні добрива, укладають форвардні контракти, тощо та ретельно перевіряти всі документи, перш ніж укладати контракти.


Посухостійкі та імунні сорти рослин, препарати швидкої дії, технології точного живлення та захисту рослин для оптимізації використання добрив і препаратів – найактуальніші проблеми й аспекти розвитку ринку агрохімії та насіння будуть розглянуті під час конференції “Агрохімія та насіння 2018” 14 листопада 2018 року в м. Київ. Не пропустіть!

Перегляди: 0