Головна Новини Новини компаній ІМК отримала високі показники врожайності олійних

ІМК отримала високі показники врожайності олійних

Компанія ІМК завершила обмолот соняшнику та сої, які зібрано з 23,7 тис. га і 10,7 тис. га відповідно.

Як повідомляє “ПроАгро” з посиланням на прес-службу компанії, цього року вона досягла рекордної врожайності соняшнику у 3,5 тонн/га. Урожай склав майже 82,5 тис. тонн. Урожайність соняшнику в ІМК більш ніж у 1,5 раза перевищила середній показник по Україні.

Середня урожайність сої в компанії склала 3 тонн/га, що на 20% перевищує показник середньої врожайності сої в Україні. Загалом зібрано 32,2 тис. тонн олійної.

“Поточний сезон з точки зору врожаю олійних культур можна однозначно вважати успішним, отримані показники нас повністю задовольнили. Високі показники врожайності підтверджують правильність обраної технології вирощування, котра базується на використанні якісних сортів та гібридів іноземної селекції, на інтенсивній системі живлення та якісній програмі захисту. Крім того, наша компанія активно запроваджує елементи точного землеробства”, – зазначив операційний директор ІМК Олександр Вержиховський.


Для утримання першості в олійній галузі виробникам необхідно створювати високотехнологічні виробництва та швидко реагувати на зміни ринку. Все, що потрібно знати про олійно-жировий ринок в Україні, Ви зможете дізнатися на II Щорічній аграрно-практичній Олійно-жировій конференції від ПроАгро. Приєднуйся!

Перегляди: 0