Головна Новини Новини компаній “АВІС-Україна” планує виробляти сухі яєчні продукти

“АВІС-Україна” планує виробляти сухі яєчні продукти

Компанія “АВІС-Україна” планує налагодити переробку курячих яєць на меланж та яєчний порошок.

Як повідомляє “ПроАгро” з посиланням на AgroTimes, про це повідомив заступник директора “АВІС-Україна” Валерій Макаренко.

“Плануємо поставити через кілька років таку лінію, бо це вигідно, і в цьому є багато переваг. Такі продукти можна зберігати тривалий час поза холодильником (яєчний порошок), вони більш транспортабельні й разом із тим високопоживні, мають добру розчинність, їх зручно використовувати в кондитерській промисловості, на підприємствах громадського харчування тощо”, – розповів він.

За його словами, з погляду ветеринарії, в сухому порошку не розвиваються мікроорганізми через те, що вони гинуть упродовж сушіння яєчної маси та зберігання готового продукту, який має низьку вологість.

Перегляди: 0