Головна Новини Новини компаній МХП у січні-вересні збільшив експорт соєвої олії на 68%

МХП у січні-вересні збільшив експорт соєвої олії на 68%

Агрохолдинг МХП у січні-вересні 2018 року експортував 37,78 тис. тонн соєвої олії, що на 68% більше порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на повідомлення компанії, в основному це відбулось через більш високі об’єми продажів в І півріччі 2018 року та за рахунок низької бази протягом відповідного періоду 2017 року.

Водночас з початку року експорт соняшникової олії МХП склав 240,97 тис. тонн, що є відносно стабільним показником порівняно з аналогічним періодом минулого року.

“Компанія розглядає експорт рослинних олій як один з природніх методів хеджування для накопичення додаткових валютних надходжень і захисту від нестабільності національної валюти”, – зауважили в МХП.

урожайність – 3,2 тонн/га).

Загалом у 2018 році МХП планує зібрати врожай з 365 тис. га.

Довідка. МХП – провідний виробник курятини в Україні з найбільшою долею на ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів. МХП володіє та контролює всі етапи виробництва курятини: від вирощування зернових і олійних культур, виробництва комбікормів до виробництва інкубаційних яєць та вирощування бройлерного поголів’я, переробки, збуту, дистрибуції та продажу м’яса птиці (зокрема через партнерські брендовані точки).

Перегляди: 0