Головна Новини Новини компаній “Кернел” планує збільшити обсяги зберігання зерна на 18%

“Кернел” планує збільшити обсяги зберігання зерна на 18%

До кінця сезону-2018/19 на елеваторах групи “Кернел” планується наростити обсяги заготівлі зерна до 3,9 млн тонн, що на 18% більше, ніж в минулому році.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, порівняно з аналогічним періодом минулого МР обсяг заготівлі зернових уже зріс на 10%.

“Найбільше завантажені зараз елеватори в Хмельницькій, Полтавській, Сумській областях. Якщо аналізувати в розрізі культур, то найбільше зростання маємо з приймання кукурудзи і соняшнику. На 7% збільшилися і обсяги зерна, які елеватори прийняли на зберігання від партнерів “Кернел”, – зауважив директор з управління виробничими активами Юрій Пугач.

За його словами, у новому сезоні компанія підвищила ефективність роботи елеваторних потужностей компанії.

“Перш за все, цьому сприяв комплекс заходів, що проводяться нами спільно з командами агробізнесу, закупівель і логістики. Всі роботи були спрямовані на збільшення оборотності активів і залучення більшого обсягу зерна від наших партнерів. Крім того, частина проблем вдалося закрити за рахунок створення власного парку вагонів-зерновозів і партнерства з портом ТІС”, – додав Юрій Пугач.

Перегляди: 0