Головна Новини Новини компаній LNZ Group виводить на ринок новий бренд ЗЗР

LNZ Group виводить на ринок новий бренд ЗЗР

Компанія LNZ Group виводить на ринок новий бренд генеричних засобів захисту рослин – DEFENDA.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на kurkul.com, на сьогодні в лінійку продукції входять 46 препаратів. Серед них: 23 гербіциди, 6 фунгіцидів, 6 інсектицидів, 7 протруйників, а також регулятор росту, прилипачі, десикант.

Вже відомими препаратами на ринку є: гербіциди Сумаро, Аксакал, Бетагард, Напалм, Сора-Нет; фунгіциди Меценат та Абсолют, інсектициди Бомбардир, Альфа Супер.

У 2016 року LNZ Group стала власником цілого ряду сучасних високоефективних препаратів, об’єднавши їх під брендом УкрАгроПротект.

Спочатку хімічна компанія обслуговувала тільки потреби агрохолдингу LNZ Group, проте з часом продукція почала користуватись попитом у партнерів агрохолдингу: у інших холдингів, великих, середніх та дрібних фермерів.

Саме тому компанія вдосконалила лінійку препаратів та вирішила вивести цей напрям діяльності повноцінно на ринок. За оцінками експертів, доля ринку ЗЗР під брендом DEFENDA складає 5% (у грошовому еквіваленті).


Посухостійкі та імунні сорти рослин, препарати швидкої дії, технології точного живлення та захисту рослин для оптимізації використання добрив і препаратів – найактуальніші проблеми й аспекти розвитку ринку агрохімії та насіння будуть розглянуті під час конференції “Агрохімія та насіння 2018” 14 листопада 2018 року в м. Київ. Не пропустіть!

Перегляди: 1