Головна Новини Новини компаній “Овостар Юніон” переносить офіс з Нідерландів на Кіпр

“Овостар Юніон” переносить офіс з Нідерландів на Кіпр

Холдингова компанія агропромислової групи компаній “Овостар Юніон” – Ovostar Union N.V. подала заявку щодо зміни з голландської юрисдикції на кіпрську.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на повідомлення компанії, кіпрський реєстратор компаній розгляне надані документи і видасть тимчасовий сертифікат про реєстрацію компанії на Кіпрі.

Раніше в компанії відзначали, що така міграція не матиме наслідків для третіх осіб, бо проходитиме без ліквідації юридичної особи в рамках нормативно врегульованої процедури. При цьому компанія збереже статус публічної.

Довідка. “Овостар Юніон” – одна з провідних агропромислових компаній України, входить до трійки лідерів виробників курячих яєць. Основні напрямки діяльності: птахівництво (батьківське поголів’я, інкубація, ремонтний молодняк), виробництво курячих яєць, національна дистрибуція (торговельні мережі України, власна фірмова роздрібна мережа), виробництво сухих та рідких яєчних продуктів, виробництво соняшникової олії, додаткові види діяльності (виробництво комбікормів, шроту та паливних брикетів).

Перегляди: 0