Головна Новини Новини компаній “Кусто Агро” планує придбати два БПЛА

“Кусто Агро” планує придбати два БПЛА

Компанія “Кусто Агро” планує придбати ще два безпілотних літальних апарата (БПЛА).

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, поєднання моніторингу БПЛА з супутниковим дозволяє отримувати більш повну картину того, що відбувається в полях.

Раніше “Кусто Агро” уже запровадив відео- та фотофіксацію дроном на полях господарства. Цього року практикували в тестовому режимі підрахунок кількості рослин, що зійшли, і результатом задоволені, зауважили в компанії.

Крім цього, компанія використовує систему Cropio для отримання інформації про вегетацію культур. Система дозволяє одразу бачити, які локальні проблеми є на полях: пересіви, недосіви, хвороби, шкідники тощо.

Довідка. “Кусто-Агро” є частиною міжнародного холдингу Kusto Group. “Кусто Агро” була заснована для побудови вертикально-інтегрованої компанії в області аграрного сектора України. Бізнес компанії – це виробництво і реалізація продукції рослинництва з високою доданою вартістю за рахунок інноваційних бізнес-концепцій, задовольняючи зростаючі потреби ринків, що розвиваються за напрямками: рослинництво, елеватори, транспортні послуги та трейдинг.

Перегляди: 0