Головна Новини Новини компаній “Кернел” запустив онлайн-платформу Open Agribusiness для аграріїв

“Кернел” запустив онлайн-платформу Open Agribusiness для аграріїв

Агрохолдинг “Кернел” запустив першу в Україні комунікаційну платформу для спілкування та нетворкінгу сільгоспвиробників.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на AgroReview, багатофункціональний портал Open Agribusiness – джерело найактуальнішої і корисної інформації, а також мотивації для кожного партнера-сільгоспвиробника.

“Завдяки онлайн-платформі наша компанія відкриває для колег свої активи, презентуючи свої можливості, переваги, ділячись досвідом використання сучасних технологій і впровадження інноваційних проектів. Ми впевнені, що обмін інформацією та досвідом стимулює розвиток. І що саме через відкриті відносини в Україні можна досягти виробництва 100 млн тонн зернових на рік”, – зауважив гендиректор холдингу Євген Осипов.

У рамках партнерського проекту Open Agribusiness “Кернел” надає аграріям безліч сервісів. Зокрема, “Форвардна програма” дозволяє партнерам отримати фінансування від компанії для модернізації виробництва, збільшення врожайності і т.п. це сервіс коригування GNNS для високоточної роботи автоматизованої техніки всіх виробників на полях. Сама мережа і, відповідно, доступність сигналів на території України постійно розширюється.

Ще один сервіс – “Агротехнології” – відкриває інформацію про передових агровиробничих практиках, що застосовуються в компанії.

Наступним етапом підвищення продуктивності кожного гектара є оцінка реального впливу зовнішніх факторів на урожай. Для цього “Кернел” забезпечує партнерам додатковий доступ до системи супутникового моніторингу Cropio. Вони зможуть бачити інформацію не тільки про своїх полях, але також дані про поля сусідів.

За словами керівника служби рослинництва “Кернела” Костянтина Шитюка, порівняльний аналіз – ефективний інструмент для роботи агрономів. Аналізуючи інформацію, нанесену на карту, професіонал бачить масиви культур з високою і низькою врожайністю і може робити відповідні висновки.

“Працюючи з Cropio, партнер отримує базу даних, до якої вноситься інформація про всі технології: обробітку грунту (типах, термінах), внесення добрив (номенклатурах, термінах, нормах), посівів (датах, назвах, гібридах, нормах ЗЗР). Також програма фіксує погодні умови, вибудовуючи графіки по кожному полю. Крім того, вказує індекс біомаси і фіксує врожайність; перевіряє і фіксує фази розвитку рослин”, – зауважив він.

Перегляди: 0