Головна Новини Новини компаній ViOil вдвічі збільшила виробництво високоолеїнової олії

ViOil вдвічі збільшила виробництво високоолеїнової олії

За результатами жовтня-листопада група ViOil переробила близько 80 тис. тонн високоолеїнового насіння і випустила 35 тис. тонн високоолеїнової олії.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, це в два рази більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Зазначається, що На Вінницькому олійножировому комбінаті застосовується сучасна технологія дезодорування високоолеїнової соняшникової олії. Фасувальні лінії дозволяють розливати її в ПЕТ-упаковки об’ємом 1 л і 5 л. Група ViOil також експортує ВО масло флексі-контейнерами.

“Основним попитом цей продукт користується в країнах Європи й Південно-Східної Азії”, – зазначив начальник відділу збуту готової продукції промислової групи ViОil Богдан Коровій.

Довідка. Промислова група ViOil об’єднує два олійно-жирових комбінати – Вінницький і Чернівецький. На території Вінницького ОЖК в 2013 році група ввела в експлуатацію другий олійно-екстракційний завод проектною потужністю переробки до 1,8 тис. т соняшнику на добу з можливістю переробки сої та ріпаку.

Перегляди: 0