Головна Новини Новини компаній IBI-Rating підтвердило кредитний рейтинг облігацій “Розтоцького”

IBI-Rating підтвердило кредитний рейтинг облігацій “Розтоцького”

Рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг іменних відсоткових незабезпечених облігацій ТОВ “Розтоцьке” серії А (обсяг випуску 430 млн грн з погашенням у серпні 2019 року) на рівні uaBB+, прогноз “стабільний”.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу агентства, чистий дохід ТОВ “Розтоцьке” за січень-вересень 2018 року знизився до 3,6 млн грн проти 50,3 млн грн за аналогічний період попереднього року. Підсумком діяльності став чистий збиток у розмірі 7,5 млн грн.

Борг “Розтоцького” формується виключно зобов’язаннями за відсотковими облігаціями серії А, обсяг яких на кінець вересня 2018 року знизився до 20,65 млн грн.

Боргові зобов’язання обліковуються у складі довгострокових зобов’язань, при цьому умови випуску передбачають можливість пред’явлення облігацій до дострокового викупу.

Довідка. Площа оброблюваних ТОВ “Розтоцьке” сільськогосподарських угідь у Зборівському та Кременецькому районах Тернопільської області становить 10,58 тис. га. Протягом останніх років основними видами сільськогосподарських культур були кукурудза, пшениця та соя.

Перегляди: 0