Головна Новини Новини компаній “Агропросперіс Банк” підтвердив довгостроковий кредитний рейтинг на інвестиційному рівні uaAA

“Агропросперіс Банк” підтвердив довгостроковий кредитний рейтинг на інвестиційному рівні uaAA

Рейтингове агентство “Експерт-Рейтинг” підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг Агропросперіс Банку на рівні uaAA, що характеризує дуже високу кредитоспроможність, та найвищий рейтинг надійності депозитів на рівні ua1 за національною шкалою.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу банку, агентство дійшло висновку, що у першому півріччі 2018 року він виконував всі свої зобов’язання перед клієнтами та кредиторами, зі значним запасом дотримувався всіх нормативів НБУ, підтримував дуже високу якість кредитного портфеля та показував суттєве зростання прибутку.

Так, за підсумками шести місяців 2018 року Агропросперіс Банк отримав 8,2 млн грн прибутку, в той час, як за весь 2017 рік прибуток склав 6,4 млн грн.

Підвищенню прибутковості банку сприяв помітний приріст чистого процентного доходу до 37 млн грн за перше півріччя 2018 року, що вдвічі більше, ніж за аналогічний період 2017 року.

Перегляди: 0