Головна Новини Новини компаній UKRAVIT представила комплексні рішення для зернобобових культур на конференції “Бобові культури. Нові...

UKRAVIT представила комплексні рішення для зернобобових культур на конференції “Бобові культури. Нові ринки. Нові можливості”

29 листопада в ході ІІІ Міжнародної конференції “Бобові культури. Нові ринки. Нові можливості” компанія UKRAVIT представила унікальні адаптовані системи захисту та підживлення для зернобобових культур. Конференція зацікавила виробників і споживачів бобових з України, Німеччини, Ізраїлю, Канади, Естонії, Пакистану, Австралії, ПАР, Єгипту та інших країн.

За словами керівника відділу розвитку продуктів та сервісів ЗЗР UKRAVIT Олександра Мигловця, компанія бере участь у конференції вже вдруге. Однак на відміну від минулого року, сьогодні вона виступила не лише в якості учасника, але й як партнер. Цього року фахівці UKRAVIT спільно з організаторами заклали демонстраційні поля в Київській, Львівській та Херсонських областях, щоб показати аграріям з різних кліматичних зон свої системи захисту та підживлення в дії.

“Виходячи з потреб аграріїв, компанія UKRAVIT тривалий час вивчала особливості вирощування нуту, сочевиці та квасолі в Україні, – розповів пан Олександр. – Тож на відміну від більшості компаній, які надають переважно вибіркові рішення, ми пропонуємо комплексний підхід – від протруювання до десикації. Крім того, ми розробляємо індивідуальні рішення захисту та підживлення зернобобових культур для конкретних господарств. І аграрії, які ними скористалися, високо оцінили їхню ефективність”.

Перегляди: 0