Головна Новини Новини компаній Grain Alliance відремонтував тваринницькі приміщення на двох фермах

Grain Alliance відремонтував тваринницькі приміщення на двох фермах

Компанія Grain Alliance відремонтувала приміщення для найменших телят на двох своїх фермах у Полтавській області: у селах Овсюки і Чутівка .

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, це дало змогу значно покращити умови утримання тварин, і як наслідок – збільшити щоденні прирости.

“На фермі в Овсюках для збільшення поголів’я ми підготували ще один корівник, який вже майже наполовину заповнили тваринами. Також обладнали сучасним молокопроводом українського виробництва на 200 голів та автоматичною системою напування з язичковими поїлками”, – зауважив заступник директора з тваринництва Баришівської зернової компанії Руслан Дегтярьов.

Крім цього, завершується реставрація нового приміщення для телят (старших трьох місяців) із системою безприв’язного утримання.

За словами Руслана Дегтярьова, ці нововведення дали змогу в 2018 році збільшити дійне поголів’я в Овсюках з 250 до 300 голів.

Довідка. Grain Alliance займається сільгоспвиробництвом на 50 тис. га в 4-х областях: Чернігівській, Полтавській, Київській та Черкаській. Потужності з одноразового зберігання зернових і олійних складають 200 тис. тонн. 100% акцій української “Баришівської зернової компанії” належить шведській холдингової компанії Grain Alliance.

Перегляди: 0