Головна Новини Новини компаній GROSSDORF відкрив виробництво добрив в Узбекистані

GROSSDORF відкрив виробництво добрив в Узбекистані

Агрохімічна компанія GROSSDORF відкрила спільне підприємство в Узбекистані. Нова компанія отримала назву GREEN SOIL.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, вона спеціалізується на наданні послуг з виробництва, постачання і внесення добрив та агрохімікатів для аграрних підприємств регіону.Наприкінці 2018 року було реалізовано перший етап проекту. В Сергелійському районі Ташкентського вузла Республіки Узбекистан побудовано виробництво рідких добрив загальною потужністю 70 тис. тонн на рік.

Наразі спільне підприємство вже постачає основні, міксовані і спеціальні добрива аграрним підприємствам Республіки Узбекистан. Також укладено угоди про постачання добрив власного виробництва на інші ринки.

Загальний обсяг інвестицій в проект становить близько 2 млн євро, у будівництво підприємства з виробництва рідких добрив і супутню інфраструктуру було вкладено 500 тисяч євро.

Зараз компанія працює над розробками оптимізації споживання мінеральних діючих речовин через зміну форм внесення, чітке узгодження живлення рослин етапами онтогенезу, використання біологічних і бактеріологічних компонентів.

Наприклад, компанія випробовує бактеріологічні добавки в КАС зі США в умовах жорстких кліматичних умов Узбекистану та веде перемовини про виведення на український ринок біопрепаратів, розроблених узбецькими фахівцями для засолених, закислених та інших ґрунтів, що потребують меліорації.

Перегляди: 1