Головна Новини Новини компаній Заборгованість “Мілкіленда” в розмірі $29,3 млн передано новому кредитору

Заборгованість “Мілкіленда” в розмірі $29,3 млн передано новому кредитору

Заборгованість Milkiland N.V. перед синдикатом міжнародних банків у складі UniCredit Bank Austria AG і Raiffeisen Bank у розмірі $29,29 млн передано новому кредитору – Swestal Holding ltd.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на повідомлення компанії, угоду про передачу частини боргу підписано 13 березня, а чинності вона набула 19 березня.

“До нового кредитора перейшли права на половину основної суми заборгованості “Мілкіленда” у рамках договору про синдиковану позику. Менеджмент компанії планує продовжити переговори щодо реструктуризації цієї заборгованості з новим кредитором і домогтися прогресу в цьому питанні в найближчому майбутньому”, – зауважили в компанії.

Нагадаємо, що загальна сума заборгованості “Мілкіленду” за кредитною угодою станом на 31 грудня 2018 року становила $58,58 млн.

Довідка. “Мілкіленд” ? один з п’яти найбільших виробників молочної продукції на ринках Росії та України. Серед продукції: молоко, сир, масло та ін. В Україні групі належать 10 заводів, що виготовляють широкий асортимент молочної продукції, в тому числі сири, свіжі молочні продукти і масло. У Польщі “Мілкіленд” контролює Мазовецький сироробний завод “Островія”, розташований в місті Острув-Мазовецька однойменного воєводства.

Перегляди: 0