Головна Новини Новини компаній “ОККО Агротрейд” профінансував аграріїв на 400 млн грн

“ОККО Агротрейд” профінансував аграріїв на 400 млн грн

У межах форвардної програми за період листопад-березень компанія “ОККО Агротрейд” профінансувала виробників аграрної продукції на 400 млн грн.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на повідомлення компанії, цей показник на 60% більше за показники станом на початок квітня минулого року.

Минулого сезону “ОККО Агротрейд” отримав майже 200 заявок на участь у форвардній програмі, у цьому сезоні – 370 заявок на загальну суму понад 5 млрд грн.

У 2018/2019 маркетингову році обсяги фінансування сільгоспвиробників компанією “ОККО Агротрейд” зросли у два рази – до 1 млрд грн.

Форвардна програма “ОККО Агротрейд” передбачає, що агровиробники розраховуються за отримані ресурси продукцією майбутнього врожаю. Відповідні домовленості регулюються за допомогою аграрної розписки або договором застави.

Довідка. “ОККО Агротрейд” – бізнес-направлення OKKO Group, засноване у 2016 році задля забезпечення аграріїв паливом, мінеральними добривами, засобами для захисту рослин, насіннєвим матеріалом та фінансовими ресурсами. Компанія в листопаді 2017 року вийшла на ринок азотних і комплексних добрив.

Перегляди: 0