Головна Новини Новини компаній “Перлина Поділля” модернізувала молочну ферму

“Перлина Поділля” модернізувала молочну ферму

Компанія “Перлина Поділля” реконструювали приміщення корівника №1 на молочно-товарній фермі в селі Гулівка на Хмельниччині.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на повідомлення компанії, це окреме приміщення для одночасного утримання 200 корів на чотирьох окремих секціях. Ремонтні роботи відбувалися протягом дев’яти місяців.

“В приміщенні було проведено реконструкцію: замінено утримання худоби на індивідуальні матові покриття, встановлені хедлоки, застелено переходи та підходи до поїлок гумовим покриттям німецького виробництва. Всі роботи зроблені своїми силами та за кошти господарства”, – говорить директор із сільського господарства підприємства Сергій Яловчук.

Довідка. Товариство з обмеженою відповідальністю науково-виробнича агрофірма “Перлина Поділля” розташоване на Хмельниччині. Має в обробітку понад 4 тисячі гектарів земельних угідь. Чисельність стада – 2000 голів, з них 1120 корів. Породи: голштин, чорно-ряба. Безприв’язна система утримання. Середньодобовий надій – 28 літрів на корову.

Перегляди: 0