Головна Новини Новини компаній “ЕСКА Капітал” профінансує українських фермерів на 60 млн грн для купівлі сільгосптехніки

“ЕСКА Капітал” профінансує українських фермерів на 60 млн грн для купівлі сільгосптехніки

Лізингова компанія “ЕСКА Капітал” планує профінансувати малі фермерські господарства України на 60 млн грн.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, вона пропонує програму, згідно з якою протягом 1-2 днів можна отримати вигідне фінансування сільгосптехніки (тракторів і комбайнів).

У компанії вважають, що насамперед нова лізингова програма зацікавить приватні фермерські господарства з площею землі до 500 га. Зазначається, техніка може використовуватися фермером не тільки для обробки власної ділянки, а також для надання послуг сусідам.

У рамках програми пропонуються трактори YTO, який є аналогом найпоширенішої наразі в Україні універсальної базової моделі “Беларус”.

Спеціальна програма фінансування також поширюється на б/в комбайни Class, які є в наявності на складі торгового партнера “ЕСКА Капітал”.

Як повідомляють в компанії, українськи фермери вже почали користуватися програмою. Ставка за лізингом не перевищує 18% на рік. Для оформлення договору необхідно зібрати мінімальний пакет документів (це можна зробити за 1-2 дні). Рішення з боку компанії також приймається протягом 1-2 днів. Загалом протягом 7 днів можна запустити трактор чи комбайн в поле.

Перегляди: 1