Головна Новини Новини компаній “Нібулон” отримав обладнання для нового самохідного перевантажувача П-140

“Нібулон” отримав обладнання для нового самохідного перевантажувача П-140

Компанія “Нібулон” отримала обладнання для 140-метрового самохідного перевантажувача проекту П-140, що вже готується до спуску на суднобудівно-судноремонтному заводі.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, універсальне вантажне судно Palmerton, що укомплектоване двома кранами загальною вантажопідйомністю 900 тонн, доставило два електрогідравлічні чотирьохканатні грейферні крани типу CBG360 від німецької фірми Liebherr-MCCTEC Rostock GmbH, що в ході добудівних робіт будуть встановлені на самохідному перевантажувачі П-140 “NIBULON MAX”.

“Це вперше обладнання для будівництва нових суднобудівних замовлень компанії доставляється на підприємство в Миколаїв водним транспортом, а не автомобільним, як було раніше”, – зауважили в “Нібулоні”.

Серед технічних характеристик поставлених грейферних кранів типу CBG360: довжина стріли крану – 36 м, мінімальний робочий радіус – 12 м, максимальний робочий радіус – 36 м, вантажопідйомність ­ ­­- 45 т, максимальна швидкість підняття/опускання – 39 м/хв, максимальний час вильоту стріли – 65 с, діапазон обертання – 360° (необмежений).

Монтаж кранів на 140-метровому перевантажувачі “NIBULON MAX” проходитиме під чітким керівництвом та пильним наглядом супервайзерів Liebherr-MCCTEC Rostock GmbH і фахівців офіційного представника німецького виробника в Україні.

Перегляди: 0