Головна Новини Новини компаній Allseeds збільшила потужності зі зберігання рослинних олій у порту  “Південний” до 100...

Allseeds збільшила потужності зі зберігання рослинних олій у порту  “Південний” до 100 тис. тонн

Компанія Allseeds збільшила потужності зі зберігання рослинних олій термінала в порту “Південний” (Одеська область) до 100 тис. тонн.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, завдяки збільшенню потужностей резервуарного парку термінала Allseeds змогла у квітні досягти рекордного показника з перевалювання рослинних олій у обсязі 100 тис. тонн.

“Група Allseeds залишається вірною намірам перетворити порт “Південний” в чорноморсько-середземноморський масляний хаб. Для цього вона активно нарощує резервуарний парк Терміналу рослинних олій і розширює технологічні можливості навантаження судів”, – зауважили в Allseeds.

За останній час потужність резервуарного парку тут збільшена із 42 тис. тон до 100 тис. тонн одноразового зберігання олій, яке компанія готова заливати на семи точках навантаження з шести причалів компанії ТІС зі швидкістю до 1,2 тис. тонн/год.

Такі логістичні можливості, активне взаємовигідне співробітництво з партнерами дозволили Allseeds в квітні 2019 року встановити власний рекорд перевалки – близько 100 тис. тонн рослинних олій, що відповідає 1 млн 200 тис. тонн в рік.

Перегляди: 0