Головна Новини Новини компаній “Олком” розширив лінійку соняшникової олії двома новинками

“Олком” розширив лінійку соняшникової олії двома новинками

Київський маргариновий завод, виробничий майданчик групи “Олком”, розширив свою лінійку соняшникової олії двома новинками.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, завод почав виробляти соняшникову олію для професійного смаження Pro Style, яку будуть реалізовувати в роздрібному продажі. Ця олія витримує понад 10 підігрівань без горіння, піни та утворення канцерогенів.

Іншою новинкою є Salad Style – мікс рафінованої та нерафінованої соняшникових олій.

Для виробництва цих олій насіння соняшнику переробляється на швейцарському обладнанні AlfaLaval. Оновлена лінійка соняшникової олії бренду “Олком” вже представлена на полицях роздрібних магазинів і мережевих супермаркетів.

Довідка. ТМ “Олком” – відомий український бренд майонезів, маргаринів, гірчиці і масла. Відповідна продукція виробляється ПрАТ “Київський маргариновий завод”, що входить до складу Групи компаній “Олком” разом з ТОВ “Київський маргариновий завод” (торговий дім Групи) і ПП “Рута-К”. Київський маргариновий завод веде свою історію з 1949 року і є одним з найвідоміших підприємств столиці України.

Перегляди: 0