Головна Новини Новини компаній На терміналі “Нібулону” в Тернівці змонтували половину ємностей для зберігання зерна

На терміналі “Нібулону” в Тернівці змонтували половину ємностей для зберігання зерна

Станом на 7 червня на будмайданчику нового терміналу компанії “Нібулон” в Тернівці майже до кінця змонтовано 6 з 12 великих металевих ємностей для зберігання зерна.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, решта ємностей підрядники активно збирають.

Також проводять днопоглиблювальні роботи лівої притоки Дніпра – річки Плоска Осокіровка – для забезпечення водного підходу до вантажного причалу перевантажувального терміналу. Вже проведені роботи на ділянці в 1,6 км із запланованих орієнтовно 2 км.

Зазначається, що повністю завершені роботи по влаштуванню металоконструкцій робочої башти і автомобілерозвантажувача. У самій вежі повністю встановлені норійні обладнання, сепаратори зерна і скальператори, розподільні кола на 6 і 8 напрямків, на перехідних галереях вже змонтовано 8 ланцюгових транспортерів.

“Встановлено також і автомобілерозвантажувач, обладнаний усіма платформами і підйомниками. Вже на наступному тижні очікується поставка і подальше пристрій аспіраційних систем. Готовий і ваговий комплекс – сучасне обладнання, яке поставила французька компанія PRECIA S.A. На стадії завершення монтаж сушарки американського виробництва Mathews Company”, – йдеться в повідомленні.

Перегляди: 0