Головна Новини Новини компаній Інвестиції OKKO Group у власний парк зерновозів досягнуть 100 млн грн

Інвестиції OKKO Group у власний парк зерновозів досягнуть 100 млн грн

Холдинг OKKO Group розширює свою присутність на ринку перевезень зерна автомобільним транспортом.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, впродовж 2017-2018 років вона придбала 20 транспортних одиниць для перевезення зернових та насіння, а до 1 липня планує збільшити парк ще на 25 одиниць. Після цього загальний обсяг інвестицій холдингу у проект становитиме близько 100 млн грн.

“За останні 5 років Україна стабільно експортує по 40 мільйонів тонн зерна в рік з тенденцією до росту, відповідно зростає й потреба у перевезенні таких вантажів до елеваторів, портів, залізничних станцій. Зерновози доцільно використовувати на відтинках з коротким логістичним плечем, а також як альтернативний варіант транспортування, оскільки на ринку відчувається нестача залізничних вагонів для перевезення зернових культур”, – коментують у департаменті корпоративних комунікацій холдингу OKKO Group.

За 2018 рік зерновози OKKO Group перевезли майже 70 тис. тонн продукції, налагодивши партнерство з провідними агрохолдингами України. У 2019 році компанія сподівається значно поліпшити торішній результат.

Перегляди: 0