Головна Новини Новини компаній “Данон” збільшує потужності заводу в Кременчуці

“Данон” збільшує потужності заводу в Кременчуці

Компанія “Данон” запустила на заводі “Данон Кремез” (Кременчук) нову лінію для фасування продукції.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на kg.ua, лінія “Ампак” призначена для упакування молочної продукції в преформовані стакани та відповідає бажанню компанії розробляти інноваційні продукти й презентувати новинки споживачам.

“Ми пишаємося тим, що оснащуємо наше виробництво новою лінією. Адже це додаткова можливість працювати над розробкою нових смаків та формул для споживачів в Україні та, потенційно, ЄС. Тому мова йде не тільки про збільшення потужностей заводу, а і розширення R&I можливостей компанії”, – розповіла генеральна директорка “Данон” в Україні Наталі Алькер.

Зазначається, що реалізація проекту зі встановлення та запуску лінії тривала шість місяців.

“Дотримуючись нашого бачення “One Planet. One Health”, ми в “Данон” особливо уважно ставимося до питань ефективного використання ресурсів. Зокрема, на лінії продукцію будемо фасувати у поліпропілен (PP) – матеріал, який на 100% підлягає вторинній переробці”, – додала директорка заводу “Данон Кремез” Олена Гайдукова.

Довідка. Група компаній “Данон” в Україні є виробником і дистриб’ютором широкого асортименту продуктів харчування. Діяльність компанії в Україні зосереджена на виробництві молочних продуктів та дистрибуції продуктів дитячого харчування. У “Данон” в Україні працює понад 1 тис 100 співробітників.

Перегляди: 0