Головна Новини Новини компаній Цукровий завод Cygnet модернізує виробництво

Цукровий завод Cygnet модернізує виробництво

Компанія Cygnet у межах п’ятирічного плану модернізації цукрового заводу замінює та оновлює ключові вузли цукровиробництва.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, найбільш значною модернізацією на цукровому заводі є монтаж двох вакуум-апаратів ІІІ продукту. Зараз триває їх підключення до наявної технологічної схеми цукровиробництва.

Крім того, вже придбали на завод необхідне обладнання для реалізації схем систем управління та автоматизації процесу варки утфелю. Наразі монтаж цього обладнання триває.

У новому сезоні цукровий завод буде працювати з новою бурякомийкою та шнеками, які мають продуктивність по буряку 3 тис. тонн/доба. Також замінили бурякорізку на більш продуктивну.

Як зауважив технічний директор заводу Анатолій Манойленко, також завершуються роботи з реалізації запланованих заходів із вдосконалення теплової схеми, виготовлення і монтажу підігрівників.

“На літо маємо такі плани: будівництво додаткової секції відстійників транспортерно-мийної води, заміни частини комунікації води ІІІ категорії на поля фільтрації, очистки карт-накопичувачів, ремонту жомосховищ, розширення кагатних полів, модернізації градирні, відділення сушки цукру, з футерувальних робіт вапняково-випалювальної печі, заміни поверхонь парових котлів”, – зауважив він.

Крім цього, компанія завершує закупівлі необхідних обсягів вугілля, вапнякового каменю (95%) та інших хімреагентів, необхідних для цукровиробництва.

“Придбання проводиться постійно, по мірі проведення тендерних торгів та оформлення договорів. Загалом, усі наші роботи направлені на подальше підвищення продуктивності заводу та ефективності переробки цукрових буряків урожаю 2019 року”, – додав Анатолій Манойленко.

Перегляди: 1